Intel widi download windows 8 free –

Looking for:

Download Intel WiDi Software for Windows 8, Windows 8 64 bit.Download Intel WiDi Remote for Windows 7/8/ x86/x64

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anna tuotetunnistin. Valitse toinen tuote, jos wijdows antaa ohjaimen tuotetiedot uudelleen, tai siirry windowd, jossa voit tarkastella eri tuotteen kaikkia ohjaimia.

Hae tukea Anna Dell-palvelutunniste tai -malli Search. Haku ei freee tuloksia. Valitse toinen tuote. Korjaukset ja parannukset Fixes – Not Applicable. Enhancements – Added Win 8 support. Versio 3. Intel widi download windows 8 free Ohjain. Tiedoston koko: Alusta kuvaus:. Suorita asennus loppuun toimimalla ohjeiden mukaan.

Inspiron 14 N Inspiron 14R End of Life. Intel widi download windows 8 free 14R N Inspiron 14R SE Inspiron 14z Nz. Inspiron 17R Inspiron 17R N Inspiron 17R SE Vostro XPS 13 LX. XPS 15 Jntel. XPS 17 LX. Click Download File, to download the file. The Save In: window appears. From the Save In: field, click the down arrow then click to select Desktop and click Save. The file will download to your desktop.

If the Download Complete window appears, click Close. Источник file icon appears on your desktop. Install 1. Double-click the new icon on the desktop. Where ‘V3DDH’ is the name of the file вот ссылка be downloaded. Write down this path so the executable i. The Self-Extractor window appears. Click OK. After completing the file extraction, if the Self-Extractor window is still open, close it.

Click Start button and then click Run. Follow the on-screen installation instructions.

 
 

 

Intel widi download windows 8 free

 
Intel Wireless Display for Windows 8 (bit) – Notebook. This package installs the software (Intel Wireless Display) to enable the following device. Your computer is ready to run Intel® WiDi on your Windows * device, and you’re about to connect for the first time. Follow these steps.

 
 

– Intel widi download windows 8 free

 
 
Valitse toinen tuote, jos haluat antaa ohjaimen tuotetiedot uudelleen, tai siirry tuotetukisivulle, jossa voit tarkastella eri tuotteen kaikkia ohjaimia. Intel WiDi Software 4.

Parašykite komentarą